Personal tools
Du er her: Forside / Om oss / Om prosjektgruppen

Om prosjektgruppen

Dette webstedet driftes av Norsk lokalhistorisk institutt.

 

Arbeidsgruppen våren 2017 består av

Prosjektleder Ragnhild Hutchison, Phd. i historie med forskerbakgrunn innen norsk og internasjonal økonomisk historie fra norske og utenlandske universitet. Var prosjektleder for del 1: Grunnloven og norsk utenrikshandel.

Prosjektrådgiver Amund Pedersen,  Master i historie. Spesialisering innen transkribering og bearbeidelse av eldre kildemateriale, og har erfaring som rådgiver og medarbeider ved en rekke forskningsprosjekter.

IT-rådgiver Jon Christian Brekke, Rådgiver ved Norsk lokalhistorisk institutt, Bachelorgrad i informatikk. Har utviklet databasen og nettpresentasjonen for prosjektet.

Vitenskaplige assistent Nora Rodin, Master i historie, bestått oppgave om skipsfart på 1780-tallet.

 

Prosjektet samarbeider med Norsk lokalhistorisk institutt, Norsk Maritimt museum og Norsk Folkemuseum. Representanter fra disse sitter sammen med prosjektleder i en styringsgruppe for prosjektet. Riksarkivet støtter prosjektet gjennom digitalisering av arkivmaterialet som siden skal transkriberes.

 

Andre som har vært tilknyttet prosjektet

I 2016, 2015 og 2014 var også Håvard Kongsrud, Susann Holmberg, Silje Lindebrekke, Annikken Johansen og Gaute Remman Gunleiksrud vitenskaplige assistenter.

Prosjektgruppen

This is Flow Diazo Theme